O společnosti

Společnost Swimer byla založena Łukaszem Otrembou v roce 2008 v Toruńi. Firma funguje dodnes.

Jsme polským výrobcem nádrží pro skladování všech kapalin, jako jsou kapalná paliva, voda, tekuté hnojivo DAM, AdBlue® a další chemické látky.


Naše výrobky se vyznačují vysokou životností, promyšleným designem a pečlivým povrchem. V Evropě máme největší sortiment skladovacích nádrží na naftu, díky čemuž jsme schopni uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.
 

Klíčem k našemu úspěchu jsou investice, neustálý rozvoj a především vynikající a angažovaný tým.

Výhodou společnosti Swimer nad konkurencí je dobrý kontakt se zákazníkem, rychlý a profesionální servis a komplexní realizace zákaznických objednávek a investic. Naše výrobky jsou perfektní nejen v zemědělství, dopravě nebo stavebnictví, ale také v každé společnosti, kde je potřeba skladování tekutých surovin.

Swimer se také zabývá výrobou elektronických systémů používaných v měřicích a distribučních systémech, příkladem mohou být řešení jako PPC-600 a PPC-15 a LIPREMOS®, systém pro přesné měření hladiny kapaliny.

Počet našich klientů neustále roste. Oslovujeme více než 26 zemí z celého světa.

SWIMER je moderní a profesionální výroba. Vysoká kvalita našich výrobků je potvrzena testy a testováním prováděnými nezávislými výzkumnými ústavy. Jako první v Polsku jsme získali certifikát CE o shodě se směrnicí o strojních zařízeních 2006/42 / ES na nádrže pro skladování a dávkování kapalných paliv třídy III pro naftu. Nádrže Swimer jsou také viděny na veletrzích a průmyslových akcích, kde získáváme řadu ocenění a vyznamenání.

Již od samého počátku existence společnosti zdůrazňujeme, že naše nádrže pocházejí z Toruńe, a proto jsme o to více pyšní, že jsme obdrželi značku kvality Made in Toruń.

Aktivně se podílíme na životě místní komunity, mimo jiné na podporu toruńské ploché dráhy, hokejového týmu a plavecké školy. Jsme hlavním partnerem Mistrovství světa hasičů pořádaného v Toruńi - Firefighter Combat Challenge & Toughest Firefighter Alive POLAND.

Poznejte nás lépe:

 

Podívejte se, jak to bylo na Agroshow 2018:

 

Kontaktujte nás
poradíme, vytvoříme pro vás nabídku, doporučíme dealera, doručíme, zprovozníme
Kontakt

SWIMER
ul. Płaska 64
87-100 Toruň, Polsko
+48 690 056 664
export@swimer.pl

 

Feel free to contact as on:

logo_teams.jpglogo_skype.png   

Máte nějaké dotazy? Napište nám: